Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DavidBlanco Real es mi vida

|
Wysłany: 2007.12.17 11:22 Temat postu: Alicante CF - Real Madryt [1-1] |
|
|
W związku z tym, iż poprzedni temat o tym meczu jest zamknięty i nie ma zbytniego wprowadzenia, ja założę nowy z krótkim wprowadzeniem. Alicante Club de Futbol nasz najbliższy rywal w Copa del Rey to klub założony w 1918 roku, ale nigdy nie grał jeszcze w Primera. Swoje mecze rozgrywają na Estadio Jose Rico Perez o pojemności 30.000. Alicante najwięcej sezonów spędziło w Tercera Division (44), potem 22 w regionalnych niższych rozgrywkach, 6 w Segunda Division B i tylko 4 na zapleczu pierwszej ligi. W drugiej lidze w sezonie 1939/40 a więc dawno zajęli jak dotychczas swoje najwyższe miejsce, a mianowicie 3. Obecnie grają w Segunda Division B w grupie trzeciej, po 17 kolejkach zajmują 3 miejsce z dorobkiem 28 punktów, strzelili 21 bramek tracąc przy tym 10. Szansa na pokazanie się to właśnie Puchar Króla. W sezonie 2002/03 właśnie w tych rozgrywkach Alicante wyeliminowało dwa kluby z pierwszej ligi i to nie byle jakie bo Valencię i Espanyol. Dotarli do 1/8 gdzie spotkali się z Deportivo La Coruna, w pierwszym meczu u siebie zremisowali 1-1 ale w drugim już przegrali na El Riazor 1-4 i zakończyli i tak niespodziewanie udaną przygodę z Copa. Tak więc potrafią sprawić niespodzianki. W Realu będzie to z pewnością mecz dla rezerwowych, a więc w bramce stanie Dudek i zagra pierwszy oficjalny mecz o stawkę. Podstawowy skład będzie odpoczywał przed Gran derby. To tyle wprowadzenia, trochę się rozpisałem ale to tak żeby wiedzieć z kim gramy.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MoNo Kibic

|
Wysłany: 2007.12.17 11:47 Temat postu: |
|
|
Ali co? I tak wygramy, za długi post żeby czytać 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
El-Moro el_grande_pendejo

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bonso Por décima vez...

|
Wysłany: 2007.12.17 13:22 Temat postu: |
|
|
Dudzio zagra
W sumie mam w dupie ten mecz. Soldado, Drenthe i Saviola ukłują i będzię 3-0. A Dudzio 2 karne obroni.
swoją drogą oficjalny debiut Dudka w barwach Realu po 4 miesiącach 
|
|
_________________ https://twitter.com/bonso17 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lotuss Kibic

|
Wysłany: 2007.12.17 14:07 Temat postu: Ok stawiam na real |
|
|
Ok to jako fani reala pomijając fakt że to wasz ulubiony team bez obaw szczerze możecie powiedzieć że mogę postawić na real kilka tysięcy tak troche więcej, żadnych wątpliwości? inny skład drużyny niż ostatnio a remis? odp.pls
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MoNo Kibic

|
Wysłany: 2007.12.17 14:12 Temat postu: Re: Ok stawiam na real |
|
|
 |
 |
Ok to jako fani reala |
Możesz postawić ile chcesz przecież to Twoje pieniądze 
|
|
_________________ Dawaj Naliwaj - Pagawarim |
|
Powrót do góry |
|
 |
lotuss Kibic

|
Wysłany: 2007.12.17 14:26 Temat postu: ? |
|
|
dzięki ale spodziewałem się trohę innej odpowiedzi
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Makalu Podmiot liryczny

|
Wysłany: 2007.12.17 14:30 Temat postu: |
|
|
Nie stawiaj.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sir Przemek Polonista
|
Wysłany: 2007.12.17 15:17 Temat postu: |
|
|
Zapewne w meczu z Alicante zagra głęboka rezerwa z Dudkiem na czele. Nie zdziwiłbym się jeżeli padłby wynik 1:1 (taki sam jak w poprzednim sezonie z Eciją, na tym samym etapie rozgrywek).
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Rauer Il Muro di Berlino

|
Wysłany: 2007.12.17 16:37 Temat postu: |
|
|
Prawda jest taka, że rezultat tego meczu nie będzie bardzo istotny. W przypadku porażki, jesteśmy w stanie odrobić każdy wynik w rewanżu na Bernabeu. Cieszę się, że w końcu swoją szansę w meczu o stawkę dostanie Dudek. Poza tym swoje szanse dostaną etatowi rezerwowi - Drenthe, Higuain, Torres, Metzelder, Saviola, Soldado. Ponadto to bardzo dobra okazja do tego, aby dać pograć Heinze, który mógłby się nieco "przetrzeć" przed Barceloną.
Podsumowując, miejmy nadzieję, że będzie to początek drogi po trofeum, którego nie wygraliśmy już od bardzo dawna.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz.Haz El hombre gol

|
Wysłany: 2007.12.17 18:40 Temat postu: |
|
|
Mecz będzie na RMTV?
|
|
_________________ La Leyenda Blanca |
|
Powrót do góry |
|
 |
Olchez Juvenil

|
Wysłany: 2007.12.17 18:47 Temat postu: |
|
|
Raczej nie ... Chyba pozostaje tylko Sopcast ...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
salcek Castilla

|
Wysłany: 2007.12.17 18:48 Temat postu: |
|
|
apropo, wiem ze to nie ten temat ale gdzie jest RMTV ?
Co do meczu to wygramy roznica 2 moze 3 bramek w rezerwowym skladzie ... Dudek bedzie mial co na stronie opisywac ...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zuzia Pończoszanka Klubowa masażystka

|
Wysłany: 2007.12.17 19:44 Temat postu: |
|
|
Nie ma innej opcji niż zwyciestwo Na pewno będziemy grali rezerwą.Obstawiam 3:0
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pablo10 Real Madryt A

|
Wysłany: 2007.12.18 11:15 Temat postu: |
|
|
Trzeba wystawić na ten mecz dużo graczy z rezerwy: Drenthe, Dudek, Saviola itd. żeby mogli pokazać na co ich stać, takie mecze to dla nich świetna okazja, poza tym zawodnicy z pierwszego składu muszą odpoczywać przed ważnym i trudnym meczem z Barceloną. To spotkanie powinniśmy spokojnie wygrać bez większego wysiłku, nawet jeśli zagrają tylko gracze rezerwowi . Mam nadzieję, że zagra w tym meczu Baptista, chętnie zobaczę go w akcji, bo ostatnio raz gra dobrze, a innym razem znowu słabo.
|
|
_________________ "Nie ma większej rozkoszy dla głupca, niż znaleźć głupszego od siebie" - Aleksander Fredro
http://pl.youtube.com/watch?v=bYuzMuG5hCI
http://pl.youtube.com/watch?v=aLRoQHrKBYI |
|
Powrót do góry |
|
 |
|