Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gutihaz 32

|
Wysłany: 2008.01.10 23:16 Temat postu: |
|
|
Nawiązałem do pięknego podania,które o mało nie spowodowało karnego A porównywanie Pepe do Torresa,Salgado czy innych wybitnych obrońców mija się z celem.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hijjawi Kibic

|
|
Powrót do góry |
|
 |
El Jarek intocable

|
Wysłany: 2008.01.10 23:52 Temat postu: |
|
|
Savioli dziękujemy .....
Ogólnie średnio. Na SB 4-0 ich wieziemy.
|
|
_________________ Madridista/Mourinhista/Benzemista |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rauer Il Muro di Berlino

|
Wysłany: 2008.01.10 23:55 Temat postu: |
|
|
Najważniejsze, że bramka strzelona na wyjeździe. Teraz wystarczy wygrać u siebie 1:0 i awans.
Saviola [*]
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Emaer Life is ours, we live it our way

|
Wysłany: 2008.01.10 23:57 Temat postu: |
|
|
Jak mozna przegrac z Mallorca z polowa podstawowego skladu. Slaby mecz w naszym wykonaniu, do tego bramka Higuaina przypadkowa. W sumie w tym sezonie bardzo czesto gramy slabo i jestsmy gorsi od rywali, ale do tej pory udawalo sie wygrywac
Jezeli dalej bedziemy tak grac, to Roma ma duze szanse zeby nas wyeliminowac
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hijjawi Kibic

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamyl Prezes

|
Wysłany: 2008.01.11 00:19 Temat postu: |
|
|
Szybka analiza:
Dudek - dobry mecz, parę ładnych interwencji, gracz meczu w naszej drużynie
Salgado - czas do Anglii jechać
Pepe - robił za dwóch a i tak Torres wszystko przy rzutach rożnych je.a.ł
Ramos - bywało lepiej, ale i tak dość udany mecz
Torres - w ataku tragedia, w obronie żal patrzeć, to co wyprawiał przy rzutach rożnych nie jestem w stanie pojąć
Gago - najlepszy mecz od wielu, wielu spotkań
Guti - dobre podania ... do przeciwników, ładne uderzenie z rzutu wolnego
Sneijder - to on grał chociaż??
Robinho - biegał i nic z tego nie było
Raul - nie trafił na pustą bramkę oraz nie był widoczny aż do zmiany przez Saviolę
Higuain - początek słabiutki, ładna bramka po przypadkowej akcji
Balboa - szkoda chłopaka, oby to nie była jakaś poważniejsza kontuzja
Saviola - z 4m to i ja bym trafił, ale nie Javier, który kopie w leżącego bramkarza, sprzedać póki ktoś go jeszcze chce
Drenthe - coś tam pomieszał na skrzydle, gorzej od Sneijdera i tak się grać nie dało
Dobrze, że rewanż jest na naszym stadionie. Mogę przynajmniej liczyć na zwycięstwo oraz awans naszej drużyny. Martwi mnie za to drugi bardzo słaby mecz Realu z rzędu.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Roodeck Culé

|
Wysłany: 2008.01.11 00:26 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Saviola - z 4m to i ja bym trafił, ale nie Javier, który kopie w leżącego bramkarza, sprzedać póki ktoś go jeszcze chce |
Tak łatwo to się go nie pozbędziecie 
|
|
_________________ FC Barcelona - més que un club... |
|
Powrót do góry |
|
 |
gutihaz 32

|
Wysłany: 2008.01.11 00:29 Temat postu: |
|
|
Barcelona znalazła chętnych to Real nie znajdzie ? 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Roodeck Culé

|
Wysłany: 2008.01.11 00:32 Temat postu: |
|
|
Właśnie o to chodzi że nie znalazła, odszedł (po dwóch wypożyczeniach) dopiero jak mu się kontrakt skończył 
|
|
_________________ FC Barcelona - més que un club... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pixik Legendary

|
Wysłany: 2008.01.11 00:35 Temat postu: |
|
|
hmm obstawiałem 2:1 dla Majorki ale strzelca u nas dałem królika .Cóż bywa.Ciesze się,że dokończyłem oglądanie filmu które rozpocząłem 2 dni temu a skończyłem niedawno-gdybym wybrał mecz to piaszczyście by byłoooo
|
|
_________________ "Raul is the soul and the heart of Real Madrid"
 |
 |
Raul i Guti to dwa przekleństwa współczesnego Realu |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GIGO Real Madryt A

|
Wysłany: 2008.01.11 00:45 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Właśnie o to chodzi że nie znalazła, odszedł (po dwóch wypożyczeniach) dopiero jak mu się kontrakt skończył  |
Hehe. Chętni na Saviole są, byli i będą. Sęk w tym, co Real ma zamiar z nim zrobić ;].
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jezzo jezzo.haz

|
Wysłany: 2008.01.11 00:52 Temat postu: |
|
|
(kontynuacja z topiku Javier Saviola)
El Moro masz rację, dodałem, Guti i Gago też byli strasznie irytujący, ale jedna strata w te czy we wte nie robi większej różnicy, liczy się całokształt.
Akurat Sneijder dziś mial jedną cechę która się podobała. Potrafił przyjąć piłkę krótko przy nodze i to dość często mu wychodziło. Niestety napatrzył się chyba za dużo na Barcę i od razu oddawał do tyłu. Inni niestety tej umiejętności dobrego przyjmowania nie posiadają. Irytował mnie Guti, który potrafił raz rozpocząć świetną akcję, a drugi raz beznadziejne stracić (raz po jego zagraniach były akcje - min. ta Savioli, dwa - po jego stracie padł gol Arango). Totalna żenada (kolejność nieprzypadkowa): Raul, Saviola, Gago, Torres, Salgado, Robinho.
Broniłem Salgado przed tym meczem, ale rzeczywiście najwyższy czas skończyć z tymi łajzami ery Pereza. Pierwszy gol to jak żyw stare wspomnienia nieporadności obrony, Salgado leci jak pajac na piłke, mija się z piłką i Ramosem, ta trafia do Treje czy jak mu tam i gol[']
Robinho? Co to było? To ma być lider czy przeciwnik dla Messiego? Zero udanych akcji, jakieś żałosne strzały. Wybaczamy, ale w rewanżu musi być lepiej.
Czemu w tej drużynie gra Gago? On nic nie potrafi. Odebrać bez faulu prawie nie umie, podać na więcej niż dwa metry też nie umie. Mój brat słusznie zauważył, że lepiej dać szansę jakiemuś młodemu ze szkółki niż taszczyć takie zero piłkarskie. Szkoda nerwów na resztę wymienionych.
Ogólnie dawno nie zjadłem tylu nerwów wynikających z irytacji w trakcie meczu Królewskich. Mam nadzieję, że w rewanżu będzie choć trochę lepiej.
Ostatnio zmieniony przez jezzo dnia 2008.01.11 00:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz.Haz El hombre gol

|
Wysłany: 2008.01.11 00:53 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Właśnie o to chodzi że nie znalazła, odszedł (po dwóch wypożyczeniach) dopiero jak mu się kontrakt skończył  |
Swoje w tym sezonie zrobił. Ukuł 2 razy . Po za tym my coś weżniemy za niego ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
_________________ La Leyenda Blanca |
|
Powrót do góry |
|
 |
El-Moro el_grande_pendejo

|
Wysłany: 2008.01.11 01:05 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Czemu w tej drużynie gra Gago? On nic nie potrafi. Odebrać bez faulu prawie nie umie, podać na więcej niż dwa metry też nie umie. Mój brat słusznie zauważył, że lepiej dać szansę jakiemuś młodemu ze szkółki niż taszczyć takie zero piłkarskie. |
Dziwne. Według mnie zagrał jeden z lepszych meczów w tym sezonie. Oczywiście poziomu kolegów z reprezentacji (choćby takiego Mascherano) to on chyba nie osiągnie nigdy, ale bez przesady dziś nie zagrał tak źle. Jeśli kogoś obwiniać za katastrofalna grę naszej defensywy to bocznych obrońców, którzy oddali przeciwnikom obie flanki. Nawet komentatorzy w GolTV zgodnie uznali, że był to jeden z lepszych występów Argentyńczyka od dłuższego czasu.
Ciekawostka pomeczowa. Dudek, Raul i Balboa stawili się po meczu u klubowego lekarza. Wkrótce badania.
|
|
_________________ http://uk.youtube.com/watch?v=q_bkr0VQqis |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|