Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bugiel eternal ban

Ostrzeżeń: 4 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2008.05.08 15:38 Temat postu: |
|
|
I jak to jest możliwe, że Manu wygrał dwumecz tylko jedną bramką? Szkoda, że mały kryzys dopadł nas akurat, jak trzeba było walczyć w czampionsach.
Jestem optymistą przed następnym sezonem. Przecież to dopiero pierwszy rok projektu Schustera. Może być tylko lepiej. Jeśli trafimy idealnie z 2-3 transferami, będziemy mieć do dyspozycji najważniejszych zawodników na fazę pucharową, to...
10 Puchar Europy powinien trafić do Madrytu. Tam, gdzie jest jego miejsce.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateusz.Haz El hombre gol

|
Wysłany: 2008.05.08 15:40 Temat postu: |
|
|
Lordinho wygrałeś w stsach? Bo słyszałem, że typowałeś 0-3 po golach:
Messi - 19'
Toure - 44'
Bojan - 82'

|
|
_________________ La Leyenda Blanca |
|
Powrót do góry |
|
 |
Master_Andre Fanatyk

Ostrzeżeń: 1 Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: 2008.05.08 15:47 Temat postu: |
|
|
A ja nie wiem jak będzie za rok... w lecie podobno mamy znowu tournee, do tego dochodzi przecież EURO... Nie daj boże któryś z Holendrów sie połamie, ktoś straci formę i może nie być za dobrze. Ale z drugiej strony przed tym sezonem jak mieliśmy okropne wyniki sparingów i superpucharu to obstawiałem coś około 4 miejsca w lidze 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wojtas0001 Prezes

|
Wysłany: 2008.05.08 16:25 Temat postu: |
|
|
Piękny, magiczny mecz. Wspaniała postawa naszych. Żal było patrzeć na nieudolne ataki Barcy. A szpaler to chyba właśnie ta wisienka na torcie, coś pięknego. Hala Madrid!
|
|
_________________ !Eto'o, cabrón, saluda al campeón! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Juanes Prezes

|
Wysłany: 2008.05.08 16:30 Temat postu: |
|
|
Nie mogło być lepszego podsumowania kończącego się małymi krokami sezonu. A szpaler będę oglądał chyba sobie codziennie.
|
|
_________________ Oscylator harmoniczny jest świnką morską fizyki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Master_Andre Fanatyk

|
Wysłany: 2008.05.08 16:34 Temat postu: |
|
|
A widzieliście minę Puyola w czasie szpaleru i po stracie 4 gola? Bezcenne Albo jak Valdes sie frustrował i prawie popłakał po 4 golu Będę to pokazywał moim wnukom " o, a ten to był taki kaleka(...)" ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sectumsempra Klubowa masażystka

|
Wysłany: 2008.05.08 16:41 Temat postu: |
|
|
Spoko nie tylko ty Ja sobie ściągnęłam i dzisiaj już z 4 razy obejrzalam.
Jupi, jupi. Dalej się pocieszam z tego wczorajszego meczyku ! Tak skopać im tyłki.. hahah
W sumie to mi tylko szkoda, ze 4:1 było. Bo powinno być więcej.. Tyle akcji , taka gra x)
Chce zawsze oglądać taki Real
Master_Andre rozwalasz mnei dziś xP
Taa Puyol wymiótł tymi swoimi minami 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gambitx Kibic

|
Wysłany: 2008.05.08 16:44 Temat postu: |
|
|
A mi się przypomniał film Gol 2 jak barca wygrała u nas 0-3, piosenka Ave Maria i podłamanych naszych ... tylko tym razem to my byliśmy górą 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Master_Andre Fanatyk

|
Wysłany: 2008.05.08 16:57 Temat postu: |
|
|
Sectumsempra nasi dawali fory pod koniec Nawet dali im zobaczyć jak to fajnie jest gola strzelić
No a Gago w czasie szpaleru Idzie wyprostowany i sie wozi a jak przechodzi obok Mesjasza to taki ładny szyderczy uśmiech I o mało gola nie strzelił ale los chciał, że piłka sie odbiła Vikusiowi od brzucha. Ale fajnie było posłuchać komentatora "olalalala Valdes, mamma mia"
Pamiętam ten film gambitx, strzeliliśmy Arsenalowi 2 gole w minute w finale ligi mistrzów, oczywiście decydująca brama Becksiu I sie potem szczerzył do kamer 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gambitx Kibic

|
Wysłany: 2008.05.08 17:30 Temat postu: |
|
|
Master_Andre to ty miałeś włoski komentarz Ja tam niby angielski przeplatany z jakimś chińskim ale dało się oglądać...
Mnie tam rozbawiło jak Henryk strzelił na 4-1 i zaczoł wykonywać swój gest po strzeleniu bramki ( machanie palcem czy coś tam) ale się skapował i złapał za łysinę i tak już z nią leciał
Teraz miałem przyjemność obejrzeć szpaler i gago rzeczywiście szyderczy uśmieszek do lolka.
A tak swoją drogą... Jak oglądałem rok temu przyznie realowi pucharu za mistrza (chyba) to prezntowali po kolei wszystkich zawodników, Gago był jakiś wyciszony, smutny i jako piłkarz do mnie nie przemawiał... ale w tym sezonie numer 1 obok Ikera
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sectumsempra Klubowa masażystka

|
Wysłany: 2008.05.08 18:03 Temat postu: |
|
|
niahah no ten zaciesz Gago x)
Jak się wozić po własnym to się wozić ^___^
Ten no dawali, ale i tak chciałam większego wyniku po pierwszej połowie niż 4:1 <tak jestem zachłanna >
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukecik Hala Madrid y nada más

|
Wysłany: 2008.05.08 18:44 Temat postu: |
|
|
To co wczoraj się stało dłuugo zostanie w mojej pamięci. Cud się stał że moj internet pozwolił mi bez problemu obejrzeć całe spotkanie, tylko strasznie ciemno było przez moj monitor.
To co zrobili nasi, przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Spodziewałem się wygranej, ale styl w jaki pokonaliśmy więcej niż klub to mistrzostwo świata. Funkcjonowało dosłownie wszystko, Marcelo nie dał się zjeśc Messiemu, Diarra również świetnie, cały zespoł genialnie no, a i Schuster przeprowadził kapitalne zmiany. Jestem naprawde z nich dumny, a fakt ze ta drużyna wciąż się rozwija pozwala myśleć o dalszych sukcesach
Vamos!
|
|
_________________ No soy solo perfecto - soy Madridista tambien.
"W stepie szerokim, którego okiem nawet sokolim nie zmierzysz... Wstań, unieś głowę, wsłuchaj się w słowa pieśni o Małym Rycerzu." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Astonic Trener

|
Wysłany: 2008.05.08 21:59 Temat postu: |
|
|
 |
 |
zagraliscie zajebisty mecz. zajebisty.
gratulacje mierdki. najlepszy Real od lat. jezeli nie zgubicie formy mozecie cos zdobyc w przyszlym sezonie(LM?, mistrzopstwo 3 raz z rzedu! co nie udalo sie od czasow Dream Teamu).
(cos nie znaczy ze nie doceniam sily tego zespolu ale doceniam niszczaca sile osiagniecia sukcesu przyklad Barca).
Real zasluzyl na zwyciestwo, Barca na porazke. wiem ze dlugo czekaliscie na takie GD-zasluzenie wysoko wygrane. tylko czemu przy udziale perwersa burrulla??
te bramki naciagane.
co nie zmienia faktu ze Real az sie przyjemnie ogladalo jak lal Barce.
gratulacje. najlepszy Real od lat. |
Czegoś takiego sie nie spodziewałem.
Szacunek.
|
|
_________________ 7 |
|
Powrót do góry |
|
 |
damjan7 Gwiazda

|
Wysłany: 2008.05.09 17:50 Temat postu: |
|
|
ta, pisał to z zaciśniętymi zębami ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Domel Madridista The Special One

|
Wysłany: 2008.05.09 18:22 Temat postu: |
|
|
Ale cud że taki tekst przeszedł mu przez klawiature i antywirus mu tego nie zablokował 
|
|
_________________ "Najlepszą obroną jest... atak" Florentino Pérez |
|
Powrót do góry |
|
 |
|