Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
_________________ "Dzień, w którym masz dziewczynę, jest dniem, kiedy chcesz być singlem, a kiedy jesteś singlem, chcesz mieć dziewczynę."-----> Iker Casillas
Prawda, podbijam . Można nie szanować rapu. Można go uważać za apoteozę głupoty, lecz nie szanować takiego zespołu jakim jest Beastie Boys jest karygodne. Jest to zespół, który zręcznie łączył wiele gatunków muzycznych. Crew, które zdobyło kilka nagród grammy.
A co kawałka 1 post wyżej- pamiętam go z fify 2003:). Przypomina fajne czasy-lajtowe. Fajna barwa . Bardziej z tego albumu( Resist) podoba mi się the pride.
Sekaku-Niema krzyk. Polski podziemny rap( alternatywa rapu?), bowiem ten raper, który tam "nawija" (wypowiada rytmicznie słowa)- na klasycznych hip-hopowych bitach- wypada przeciętnie.
Nie jest to jakieś novum, bowiem istnieję więcej raperów, zespołów łączących żywe instrumenty z rapem : choćby The Roots, czy Beastie Boys.
Ostatnio zmieniony przez soc9 dnia 2008.07.04 23:01, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Najważniejsze w życiu?- Aby czasami( nie za często) być na prawdę szczęśliwym
Nie łatwo mnie przekonać do tego gatunku muzyki, a jednak ten utwór ma coś w sobie, co mi się podoba. Od razu mówię, że to nie są umiejętności wokalne tego gostka.
Wiesz co dobre, Rothen, trafiłeś również w me gusta. James, natomiast, wie co to dobry trance czy też progressive house. Wokal w "Nothing" dodaje tego dobrego smaku, który w sumie i tak ma sam dobry trance. Słyszałem lepsze, ale "Nothing" jest naprawdę nie drażniące, a wręcz przeciwnie - szybko wpadające w ucho. Moje na pewno. 9/10.
Oto nutka, nad którą rozpuszczałem się w zeszłe wakacje, czyli nuty wielkiego klasyka (który pojawi się na tegorocznym Sunrise Festival) remix, co najważniejsze - klasycznego specjalisty od remixów:
Cosmic Gate - Should Have Known (Wippenberg Remix)
Pomijając to, że utwór zaproponowany przez Gierka to nie techno, celem zabawy nie ma być ocenianie utworu za to, od jakiego gatunku muzyki pochodzi, tylko za to, jak komuś się spodobał. Oczywiście, dla ciebie może on być na 4, ale jednak takie dupne argumenty zachowaj dla siebie.
Za twoją propozycję dam 5, jest niezły i dobrze brzmi, nie mniej jednak są lepsze.
W ramach edukacji zagubionych, dla których wszystko co jest szybkie i ma mocny bit to techno - Boriqua Tribez - Roxana.
gat. techno
Użyję argumentu przeciwnego do Twojego: bardzo nieenergiczne. Wiem, że Roots to klasyka, ale ten kawałek w ogóle, moim zdaniem, w ucho nie wpada. Monotonny taki jakiś... 3/10.
Mary J Blige - Be Without You (Moto Blanco 12" Remix), gat.: House.
Cóż, mimo że kawałek nie w moim typie, to muszę przyznać, że ciekawie wszystko zostało połączone (myślę tu o fragmentach piosenek Blige). Fajny podkład, także z czystym sumieniem mogę dać 7/10.