Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jez_polarny gen. Franco

|
Wysłany: 2009.01.26 14:58 Temat postu: CD Numancia - Real Madryt [0-2] |
|
|
Po trudnym, ale zasłużonym zwycięstwie nad Deportivo czeka nas wyjazdowy mecz z jednym z 'out-siderów' Primiera Division jakim jest CD Numancia. W ubiegłym roku wygraliśmy z nimi na Santiago Bernabeu 4;3, po wyrównanym meczu. Mecze z beniaminkami są zazwyczaj trudne. Numancia to także trudny przeciwnik mimo, iż znajduje się na 17-stym miejscu w tabeli. Jednak grają zdecydowanie w kratkę. Potrafili zatrzymać takie drużyny jak FC Barcelona (mecz w ubiegłym roku) i Atletico, więc łatwo nie będzie, tym bardziej, że gramy na wyjeździe. Ostatni wynik to przegrana z Barceloną na Camp Nou 1;4, nie ma się czego dziwić, przy takiej dyspozycji Blaugrany. Piłkarzem godnym zwrócenia uwagi jest pomocnik Numancii Jose Bakero, który jak dotąd zdobył 8 bramek w La Liga oraz 2-krotnie asystował, strzelił nam gola na SB. Mecz na pewno nie będzie łatwy, jednak znajdujemy się w dobrej dyspozycji i jestem przekonany, że wygramy co najmniej różnicą dwóch bramek. Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy, niech poda dokładną datę i godzinę meczu.
|
|
_________________ To jeszcze kibice, czy to już gangi ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludovic Trener

|
Wysłany: 2009.01.26 15:53 Temat postu: |
|
|
31 stycznia, godzina 22.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pedro. Virtuoso!

|
Wysłany: 2009.01.26 18:10 Temat postu: |
|
|
Oj, meczu nie mam szans oglądnąć Oczywiście kolejny rywal przejechany przez Barcelonę, i u siebie jest na pewno nie obliczalna, ale znów skromne zwycięstwo dla Królewskich.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
raul12 Kibic

|
Wysłany: 2009.01.27 15:06 Temat postu: |
|
|
ja bym zaryzykowal i zagrał w ataku z Hunterem i Raulem
Igła by mogł odpocząć
aby Huter zagral 90 minut
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
gregsoon88 Fanatyk

|
Wysłany: 2009.01.27 17:19 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Mecz na pewno nie będzie łatwy, jednak znajdujemy się w dobrej dyspozycji i jestem przekonany, że wygramy co najmniej różnicą dwóch bramek. |
Ja bym nie powiedzial ze jestesmy w dobrej dyspozycji, wrecz stwierdzilbym iz jest zla.
Jednak mam nadzieje ze wygramy, a VDV i Hunte dostana wiecej niz 20 minut...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lipaBTW Real Madryt A

|
Wysłany: 2009.01.29 22:10 Temat postu: |
|
|
Oczywiscie według mnie wygramy to spotkanie , ale zwyciestwo napewno nie przyjdzie nam łatwo ... Ja postawiłbym w ataku na na igla - Hunter a zamiast sneijdera od pierwszych minut dalbym VDV a pozniej zmiana z sneijderem
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gonzo. Juntos Podemos!

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pyto_N Kibic

|
Wysłany: 2009.01.30 00:13 Temat postu: |
|
|
"Hunter" potrzebuje zaufania by się pokazać i również jak moi poprzednicy sądzę, że powinien zagrać w podstawowej 11. Nic innego jak 3pkt z Numancią nie wchodzi w rachubę, czy 5:0 czy 1:0 dla Madrytu ... nie jest ważne !!
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
5kuba_88 Castilla

|
Wysłany: 2009.01.31 15:10 Temat postu: |
|
|
Kolejny mecz w którym trzeba zdobyć trzy punkty by nie stracić dystansu do Barcy. Mam nadzieję, że w końcu swoją szansę dostanie Marcelo, a zamiast Sneijdera zagra od początku van der Vaart.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kobe0 King of Pop
|
Wysłany: 2009.01.31 15:12 Temat postu: |
|
|
A ja bym chciał, zeby od pierwszej minuty na boisko wyszedł Hunteelar, zamiast Raula. Miam też nadzieję, ze Drenthe nie wybiegnie dzisiaj na plac gry :p
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Troi Ronaldo

|
Wysłany: 2009.01.31 15:19 Temat postu: |
|
|
Raul będzie grał. I mam nadzieję strzeli bramkę i zamknie wszystkim usta. Przecież to motor napędowy zespołu

|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Grafi Real Madryt A

|
Wysłany: 2009.01.31 15:22 Temat postu: |
|
|
Dretwy na pewno nie wyjdzie. Przeciez nie zostal powolany na to spotkanie.
|
|
_________________ lepiej się żyje kiedy życie ma tempo, kiedy robie swoje czuje podwyższone tętno |
|
Powrót do góry |
|
 |
augusto Me, you! Fuck, Fuck!

|
Wysłany: 2009.01.31 19:33 Temat postu: |
|
|
Za Sneijdera niech zagra Gutek. A Gago powinien grać tylko w pierwszej połowie. Nie ma co go forsować.
|
|
_________________ “The Real Madrid shirt is white it can stain of mud, sweat, and even of blood but never of shame.” - Santiago Bernabeu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leszczu Bitches love Benzy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
augusto Me, you! Fuck, Fuck!

|
Wysłany: 2009.01.31 20:09 Temat postu: |
|
|
Myślałem, że się już z tym uporał. A podobno to była symulka
Jest więc kolejna szansa dla Vaarta i/lub Marcelo.
|
|
_________________ “The Real Madrid shirt is white it can stain of mud, sweat, and even of blood but never of shame.” - Santiago Bernabeu |
|
Powrót do góry |
|
 |
|