Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
miancio Fanatyk

|
Wysłany: 2009.07.08 23:10 Temat postu: Półfinał I - głosuj! |
|
|
PÓŁFINAŁ I
KiJu "Iker Casillas"
GrzesiekK “Zinedine Zidane – The Genious
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Aby oddać głos w półfinale, w odpowiedzi subiektywnie określ, którą pracę uważasz za lepszą. Uczestnik z większą liczbą głosów awansuje do finału. Jednak samo wskazanie kolejności nie wystarczy. Aby głos był ważny, należy logicznie uargumentować swą decyzję. Głosować w półfinałach można do soboty 11 lipca 2009 do godziny 23:59. Z każdego półfinału dalej awansuje ta praca, która uzyska więcej punków.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sondokan Because fuck you, that's why.

|
Wysłany: 2009.07.08 23:35 Temat postu: |
|
|
Oddaje głos na pracę Iker Casillasby KiJu.
Kompilacja wręcz idealna. Bardzo dobry dobór muzyki, wyważone efekty graficzne, wspaniałe materiały. Do pełni szczęścia zabrakło może tylko polskich napisów przy wywiadzie z Ikerem 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dOOktor VinCi Juvenil

|
Wysłany: 2009.07.08 23:36 Temat postu: |
|
|
Praca KiJa jak dla mnie fenomenalna,jestem kibicem Ikera od pamiętnego finału LM,komplikacja ma w sobie wszystko! Grzesiekk,Twoja praca zasłużyła na 2 miejsce,film pokazujący Maestro na każdym poziomie kariery.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DamianekRS Kibic

|
Wysłany: 2009.07.08 23:42 Temat postu: |
|
|
Kijek
zawiodłem się na pracy Grześka, liczyłem na coś nowego, ciekawego, ale tego nie doświadczyłem, a szkoda. Stać Cie na lepsze kompilki. Kijek zwalił trochę muzykę, ale oprócz tego jest bardzo fajnie
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gumis0021 Kibic

|
Wysłany: 2009.07.08 23:42 Temat postu: |
|
|
KiJu
mój faworyt do zwycięztwa. jego kompilacja zostanie w moim sercu.
[ Dodano: Dzisiaj o 23:47 ]
dodam jeszcze, że wg mnie świetnie pokazał całą dotychczasową karierę naszego portero. świetnie zgromadzone i połączone mareriały. 11/10.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
matrix_neo13 Kibic

|
Wysłany: 2009.07.09 00:17 Temat postu: |
|
|
Mimo że w grupie zagłosowałem na korzyść GrześkKa to tym razem zagłosuję na KiJa. Dlaczego? Po ponownym obejrzeniu obu kompilacji doszedłem do wnioski, że to jednak praca KiJa jest pracą lepsza. Ilość materiałów o Ikerze, dobór muzyki (I Don't Want To Miss a Thing - chociażby dlatego mój głos dla kompilacji o Ikerze ), niezły montaż. Obie trochę za długie.
Mój głos: KiJu
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MsVia Kibic

|
Wysłany: 2009.07.09 00:36 Temat postu: |
|
|
ja też głosuje na KiJa
Po pierwsze - jego kompilacja jest świetna
Po drugie - kompilacja o Zidanie podchodzi pod plagiat?
Siedzę w tym temacie od dawna (kompilacje) i muszę przyznać że nieźle przerobione...ale to nadal ponad 50% kompilacji "Zidane The Story by Universal Yanoosh Studio" ( przynajmniej pod taką nazwą znam tą kompilację )
A skąd to wiem? Bo jak mówiłem siedzę w temacie, i Zidane the Story tak mi się spodobało że nawet zamieściłem to tutaj na forum:
http://forum.realmadrid.pl/viewtopic.php?p=312123&sid=d0d90fdb5eb6fcc1dfe53ad79b01931b
(Post Wysłany: 2007.08.16 15:42 więc nie ma mowy że ktoś splagiatował KiJa )
Widzę że link już nie działa do tego, no ale cóż, ja nie wymagam dyskwalifikacji albo coś w tym stylu, po prostu UZASADNIAM, a to jest ważny powód dlaczego nie głosuję na GrześkKa.
Ps. Plik wideo nadal mam chyba na dysku nawet.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Robinho 1992 Kibic

|
Wysłany: 2009.07.09 07:22 Temat postu: Praca |
|
|
Zdecydowanie Kiju. Pokazane w tym filmiku jest dosłowanie wszystko. Czego nie mozna powiedziec o Grzesku. Lepsze efekty dobre dobrane materialy.
Mój głos: KiJu "Iker Casillas"
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
koscoff Fanatyk

|
Wysłany: 2009.07.09 07:45 Temat postu: |
|
|
Oddaje głos na prezentacje: KiJu - Iker Casillas. Po pierwsze dotyczy ona żywej i wciaż grajacej legendy klubu. Gdy patrze na prezentacjie o Zidanie to łezka w oku sie kreci, lecz gdy patrze na Casillasa to przepełnia mnie duma ze taki ktoś strzeże naszej bramki Oprócz tego w prezentacji o Ikerze mamy świetne synchro z muzyką i w sam raz efekty specjalne.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ambro05 Hawkypeak
|
Wysłany: 2009.07.09 08:02 Temat postu: |
|
|
ja oddaaje glos na prace kiju gdyz jest lepsza i krotsza ja wole krotsze prace gdyz mozna sie wiecej z nich dowiedziec niz z dlugich
moj glos kiju
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GrzesiekK_92 Kibic

|
Wysłany: 2009.07.09 08:16 Temat postu: |
|
|
 |
 |
Po drugie - kompilacja o Zidanie podchodzi pod plagiat?
Siedzę w tym temacie od dawna (kompilacje) i muszę przyznać że nieźle przerobione...ale to nadal ponad 50% kompilacji "Zidane The Story by Universal Yanoosh Studio" ( przynajmniej pod taką nazwą znam tą kompilację ) |
Nikogo nie plagiatowałem . Owszem materiały w kompilacji pochodziły również z innych starych prac o nim, jednak brałem sam 'czyste' klipy. A ile trwa ta kompilacja o której wspomniałeś? bo może i z niej coś mam ale moze miałem ja pod inna nazwa 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mrowa. Prezes

|
Wysłany: 2009.07.09 09:03 Temat postu: |
|
|
Tematy maję równorzędny poziom trudności, jednak głosuje na KiJa, kompilacja o Casillasie pokazuje pięknie jego kariere, jego młodość w której już musiał strzec bramki wielkiego Realu Madryt, który nie był defensywnie nastawiony.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mati24 Kibic

|
Wysłany: 2009.07.09 09:11 Temat postu: glosowanie |
|
|
ja swoj glos oddaje na KiJu "Iker Casillas" , praca lepsza od konkurenta, duzo lepszy montaz, ciekawy wstep i fajnie bylo zobaczyc kariere ikera w skrocie;)[/b]
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Matt-Gonzalez Fanatyk

|
Wysłany: 2009.07.09 09:27 Temat postu: |
|
|
jeśli to prawda z tym plagiatem to nie waham się postawić na pracę
KiJu
zdecydowanie lepsza praca, czasem nawet słowa w piosence oddają to co dzieje się na boisku
iHala Casillas !
|
|
_________________ #Madridista señorio. "La camiseta del Real Madrid es blanca. Se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verguenza." |
|
Powrót do góry |
|
 |
dawidinho8 Kibic

|
Wysłany: 2009.07.09 09:52 Temat postu: |
|
|
KiJu zrobił lepszą kompilcję i to na niego oddaję swój głos
Praca ta jest dynamiczna, zastosowano ładne efekty, które nie przeszkadzają w oglądaniu. Natomiast praca o Zidanie jest długa i strasznie się ciągnie, aczkolwiek zła nie jest.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|