Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zgadzam się.
Kupiłem i w sumie żałuje jak rok temu Ludzie na necie chwalą za realizm, ale dla mnie większą radością jest pograć w Fife.
Odpaliłem tryb My Club(chyba z 1h walczyłem żeby wejść na serwery...), zagrałem 4 spotkania i tylko w jednym nie było lagów.
Zacząłem karierę Realem(straciłem w trakcie meczu połączenie z serwerami), łącznie zagrałem z 15 spotkań i mam dość.
Ogólnie gre włączyłem 3 razy i tylko za tym pierwszym udało się wejść na serwery. Ludzie narzekają na steamie, że nie mogą sie połączyć, ale konami ma to głęboko w dupie
Brak licencji to nie problem* bo można pobrać łatkę z neta, ale problem jest żeby zaktualizować w grze składy bo trzeba się podpiąć pod serwery
Najlepiej pobrać demo ze steam'a i się samemu przekonać bo w sumie gameplay niczym sie nie różni od pełnej wersji, a można zagrać online w demie! O dziwo tam bez problemu można sie połączyć
Również kupiłem. Również mam problemy z grą online, gdyż nie mogę pograć ze znajomym. Ktokolwiek z nas nie stworzy pokoju, nie da się po prostu do niego wejść. Do innych możemy wchodzić oraz tworzyć, a tutaj "unable to connect" i koniec tematu. Niestety takie niedopracowania to wielka bolączka każdego PES'a. Poza tym jest nieźle, choć nie widzę w gameplayu znaczących różnic w porównaniu do poprzedniego PES'a, a sama rozgrywka przyspieszyła i to jest IMO na minus.
Mam nadzieję, że konami nie zrobi ze swojego produktu takiego ping-ponga, jakiego co roku serwuje nam EA. Bo Fifę, piłką nożną nazwać nie można. PES jest dużo bliżej realizmu, choć w ostatnich latach się do tego realizmu jakoś specjalnie nie zbliza.
Na PS Store dosyć ciekawa oferta się pojawiła dla tych co mają PS Plus bo nowego PES'a można kupić w wersji cyfrowej za bodajże 89zł Pytanie bo również nieco droższe są edycję z legendami - warto? Edycja z Beckhamem jest około 100zł a wersja legend za 130 ale tam na zdjęciu i w trailerze również jest tylko Beckham, czy oprócz niego jest ktoś więcej? nigdy nie miałem takiego dodatku i czy różni to się czymś od podstawowej wersji? bo jak mam mieć wszędzie Beckhama nawet w tle menu to dziękuję
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 139, 140, 141
Strona 141 z 141