Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paweu. Gwiazda

|
Wysłany: 2009.12.19 23:51 Temat postu: |
|
|
O co chodziło Kiełbolowi ? Co śpiewali Ultrasi ? ![:]](images/smiles/krzywy.gif)
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
22dominik10 Dreams come true - Real Madrid

|
Wysłany: 2009.12.19 23:52 Temat postu: |
|
|
Super, extra meczyk. Chłopaki się zgrali niesamowicie. Najwyzsza światowa klasa. A bramki - myślę że nie trzeba komentować, każdy widział. Cud, miód, marzenie. Wielkie dzięki Panowie za widowisko!! 
|
|
_________________ "Nothing is true.
Everything is permitted." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alwexis Trener

|
Wysłany: 2009.12.19 23:52 Temat postu: |
|
|
Jezus, zróbcie im jakieś testy antydopingowe bo dziś na boisku oglądałem 11 Crisów Po raz pierwszy zagraliśmy fantastyczne dwie połowy, najlepszy mecz sezonu a praca Pellegriniego jest już widoczna gołym okiem. Chyba nie ma dla naszych piłkarzy lepszego prezentu gwiazdkowego
Vamos! 
|
|
_________________ Skoro Bóg jest wszechmogący, to czy stworzyłby skałę, której nie mógłby podnieść? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nazim Prezes

|
Wysłany: 2009.12.19 23:53 Temat postu: |
|
|
Cóż mogę napisać. Taki Real chcemy oglądać. Najbardziej cieszy fakt, iż forma systematycznie idzie w górę i miejmy nadzieje, że szczyt osiągnie na dwumecz z Lyonem
Zawodnicy coraz lepiej się rozumieją i można zauważyć naturalność w rozgrywaniu piłki. Na wyróżnienie zasługują na pewno strzelcy bramek, choć osobiście cieszę się, że VdV w końcu ustrzelił i to dwukrotnie. Po raz kolejny udowodnił, że jest doskonałym "zmiennikiem " Kaki.
Zasłużyli chłopaki na święta. Byle tak dalej 
|
|
_________________ Sergio Ramos 93'
la decima
Sergio Ramos la undecima |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hyoga El Puto Jefe

|
Wysłany: 2009.12.19 23:53 Temat postu: |
|
|
Będziemy mieli problemy - bogactwa oczywiście. Van der Vaart gra bardzo dobrze, wróci Kaka, Benzema zaczyna trafiać, kurwa, wszyscy w formie. 
|
|
_________________ www.twitter.com/mm_rmpl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Prelude Nowa Era

|
Wysłany: 2009.12.19 23:55 Temat postu: |
|
|
Mecz PRO, nie widzę żadnych minusów przeciwnik klasa zerowa, ale to nie zmienia faktu że zagraliśmy futbol totalny miły prezent na święta
Dziękować 
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
liso7 todo al blanco
|
Wysłany: 2009.12.19 23:56 Temat postu: |
|
|
Mucho ánimo Pepe czyli sponsor ważniejszy
A co do meczu, to zajebiście. W końcu trafił Karim w swoim stylu (ach te mierzone uderzenia ), Gonzalo jak zwykle niezawodny, zastanowiło mnie tylko co robił Raul na boisku... Mimo, że całym sercem jestem z nim, w ogień bym za nim skoczył, ale dziś było widać jego podeszły wiek. Był co najmniej 2 klasy gorszy od reszty (akcja kiedy nie mając przeciwnika u boku, potyka się o piłkę i ją traci...)
Ostatnio zmieniony przez liso7 dnia 2009.12.20 00:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zap. The Special One

|
Wysłany: 2009.12.19 23:57 Temat postu: |
|
|
Jedynie M. Diarra troszke partolił ale i tak dobrze. Vamos!
|
|
_________________ Czasami na drodze spotyka się szaleńców, pędzą na złamanie karku, wbrew rozsądkowi.. naprawdę, czasami aż ciężko ich wyprzedzić.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
RealNY_Igor Fanatyk

|
Wysłany: 2009.12.19 23:58 Temat postu: |
|
|
Chłopaki sprawili nam bardzo fajny prezent na święta, super mecz, piękne bramki...taki Real aż chce się oglądać. Wesołych świąt życzę 
|
|
_________________ !Hala Madrid!
RMCF1902 |
|
Powrót do góry |
|
 |
siemaelosz Prezes

|
Wysłany: 2009.12.20 00:00 Temat postu: |
|
|
Co ja mogę powiedzieć na temat meczu...
Wszystko już zostało opisane wyżej. Na prawdę bardzo dobry występ każdego zawodnika, który miał szansę gry. Jeżeli chodzi o VdV był dla mnie zawodnikiem meczu, aż chciało się meczyk oglądać. Druga bramka Igły klasa światowa Po prostu zagrali świetny mecz co tu dużo mówić.

|
|
_________________ HALA MADRID
GKS Górnik 1979 Łęczna |
|
Powrót do góry |
|
 |
vkarol Calma, Calma...

|
|
|
Takiego pogromu się nie spodziewałem. Zarąbiście chłopaki dzisiaj zagrali. Fenomenalna skuteczność. Ładny prezent na święta dla kibiców Los Blancos. Aż szkoda, że teraz czeka nas dwutygodniowa przerwa...
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tiktakk Trener

|
|
|
Magicznie, wspaniały mecz naszych i prawdziwy pogrom na Bernabeu
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DavidBlanco Real es mi vida

|
Wysłany: 2009.12.20 00:02 Temat postu: |
|
|
Po prostu Partidazo. W końcu Bernabeu doczekało się takiego meczu w którym dominacja Realu nie podlegała dyskusji od samego początku do ostatniego gwizdka sędziego. Takie mecze to się ogląda z przyjemnością. Piękna gra, świetne akcje i grad goli - czyli to czego Bernabeu oczekuje. Trochę na taki występ trzeba było czekać, ale warto było. Bardzo miłym akcentem kończymy rok.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
emo7 Prezes

|
Wysłany: 2009.12.20 00:03 Temat postu: |
|
|
Większość już chyba została powiedziana na temat tego meczu Jestem bardzo zadowolony, dawno nie widziałem takiego Realu, co prawda przeciwnik nie jest z najwyższej półki, ale poziom zgrania czy swoboda robiła wrażenie.
Byłoby bardzo miło, gdyby ktoś podał statystki (szczególnie chodzi mi o liczbę podań oraz posiadanie piłki).
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
tiktakk Trener

|
Wysłany: 2009.12.20 00:06 Temat postu: |
|
|
Posiadanie piłki 61-39 dla nas, przynajmniej tak zapamiętałem z ekranu ze statystykami.
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|